CURS IOGA

CURS DE IOGA

CURS GRATUIT DE IOGA

MÀXIM 10 PERSONES !! Es reperteixen les places per ordre d'inscripció !!! 

TERMINI INSCRIPCIONS. 31 DE JULIOL DE 2020.

LLOC. LOCAL SOCIO CULTURAL DE GALERA

 

DIMARTS de 19h a 20h -  a partir del 15 de SETEMBRE

 

A traves del cos físic adaptem posicions que ajuden a cultivar la consciència, la relaxació, la concentració i la meditació. L’EXERCICI li imposa un estrès benèfic al cos. Sense ell, els músculs es desgasten, els ossos es debiliten, la capacitat d’absorbir oxigen disminueix, poden presentar-se deficiències en la producció d’insulina i es perd la capacitat de respondre a les exigències físiques. Les asanes (postures) estan dissenyades per tenir efectes específics sobre les glàndules i els òrgans interns i per alterar l’activitat electroquímica del sistema nerviós.

  • Grup mínim 5 i màxim 10 persones.
  • Classes d’una hora de duració.
  • Les persones haurien de dur una màrfega, coixí (opcional), manta o tovallola, roba còmode.

( Caldrà prendre les mesures de seguretat  covid-19 segons el moment)

 

Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Darrera actualització: 10.07.2020 | 15:22
Darrera actualització: 10.07.2020 | 15:22